Over visgroothandel J&A Harderwijk

Groothandel in vis en schelpdieren

Visgroothandel J&A Harderwijk werd in 1995 opgericht door Anne Mons. Anne kreeg de liefde voor vis en schelpdieren met de paplepel ingegoten. Hij komt uit een oude vissersfamilie. Samen met zijn vrouw Jacqueline en zoon Harry maakte hij visgroothandel J&A Harderwijk tot een kleinschalige professionele visgroothandel, gespecialiseerd in verse vis en schelpdieren. Waar vakmanschap, prijs/kwaliteit, persoonlijke aandacht en passie voorop staan. Een begrip in Harderwijk en NW-Veluwe.


Klant is koning

De horeca is de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Ze stelt hoge eisen aan de versheid, kwaliteit en variëteit van ingekochte producten.Visgroothandel J&A Harderwijk heeft haar dienstverlening volledig toegespitst op de wensen van de moderne horecaondernemer.Visgroothandel J&A Harderwijk is HACCP-gecertificeerd, biedt kwaliteitsproducten uit eigen inkoop, verwerkt en portioneert op maat en levert snel.


Eigen inkoop

Onze verse vis en schelpdieren worden geleverd door gerenommeerde leveranciers, zoals Koninklijke Prins & Dingemanse en Klaas Puul uit Volendam. Verse vis wordt o.a. afgenomen bij de visafslag van Urk.


Fileren en portioneren op maat
Onze vaste team eigen medewerkers fileert en portioneert vakkundig, met zorg en op maat. Het verwerken geschiedt conform de HACCP-richtlijnen: hygiënisch, op de juiste temperatuur, op maat verpakt en gestickerd. Iedere bestelling krijgt onze persoonlijke aandacht. Wordt afgestemd op de wensen van de klant en nauwkeurig gecontroleerd.


Snel en gekoeld transport
Sinds 2011 beschikken wij over een vernieuwd wagenpark voor de levering van onze producten. Alle wagens zijn gekoeld en continu beschikbaar voor transport. Uw bestelling kan snel worden geleverd. Desgewenst binnen enkele uren.


Meer weten?
Heeft u een horecaonderneming in Harderwijk of NW-Veluwe. En bent u op zoek naar een flexibele en betrouwbare visgroothandel voor uw verse vis en schaaldieren? Bel of e-mail ons voor een kennismaking.

www.visgroothandeljaharderwijk.nl