Actueel van Visgroothandel J&A Harderwijk

Woensdag 11 juli start het Mosselseizoen!

Het is zover,we starten het mosselseizoen 2018. De kwaliteit van de mosselen is geweldig, mooie gevulde mosselen. Wel kleiner van stuk maar een zeer smaakvolle mossel! Iedereen kan dus weer volop gaan genieten en heerlijk gaan varieren met mosselen. We wensen u succesvolle verkopen toe.

Palingrookwedstrijd 2018 groot succes!

 De palingrookwedstijd tijdens de visserijdagen was een groot succes. Er hadden 23 rokers zich aangemeld en ze konden zich helemaal uitleven met de poon voor het publiek en andere vissoorten die verkocht mochten worden. Het was prachtig weer en er was veel belangstelling op de boulevard en bij de Vischafslag. Hier een linkje met een impressie van de dag.

 

 

https://m.youtube.com/watch?v=V_Z4qsVXspw&feature=youtu.be

 

Rookwedstrijden Aaltjesdag 9 juni 2018!!

Op zaterdag 9 juni a.s. vinden dit jaar weer de rookwedstrijden en plaats bij de Vischafslag in Harderwijk. Ook dit jaar wordt het weer een leuk evement wat na vele jaren in ere is hersteld. Anne Mons zal ook dit jaar de wedstrijden in goede banen proberen te leiden . Tevens worden er ook dit jaar rode poontjes gerookt die gratis worden uitgedeeld aan het aanwezige publiek. indien men wil deelnemen aan de rookwedstrijden dan kunt u  een inschrijfformulier op halen bij J&A Graaf Ottolaan 15 3843 AK Harderwijk. Onder de 3 winnaars worden mooie geldprijzen en uiteraard een beker.

De Hollandse Nieuwe zijn weer verkrijgbaar!

Vanaf 13 juni is de Hollandse Nieuwe weer verkrijgbaar. Vers van het mes en supermals zoals u gewend bent. Bestel tijdig!

J&A alles is zo geroggeld !!!

www.visgroothandeljaharderwijk.nl